De eigenaar van het café, Bert Winnubst, is ervaren in de horeca, en als zzp’er. Hij is van oorsprong een timmerman, en is al sinds 1994 verantwoordelijk voor zijn eigen eenmanszaak. Tien jaar geleden is hij betrokken geweest bij de heropening van Café ’t Mandje aan de Zeedijk. Hij neemt zijn Amsterdamse charme mee naar Café de Oude Werf.

Bert zal zelf in ieder geval op de vrijdag- en zondagmiddag achter de bar staan, waarbij hij de Hollandse gezelligheid wil waarborgen. Op zondag zal er Amsterdamse muziek worden gedraaid, afwisselend met live accordeon. Ook wil hij op maandag of dinsdagavond zelf de keuken in. Koken is altijd een passie geweest, maar nooit meer dan een hobby. Op deze avond wil hij klassiekers maken zoals Bert’s gehaktballen.

Zijn dochter, Kris Winnubst, zal hem parttime gaan ondersteunen. Zij heeft tevens veel ervaring in de horeca. Zij is begonnen op haar 15de in Restaurant Haven van Texel, als bijbaan naast haar middelbare opleiding. Op feest- en zaterdagen stond zij ook geregeld achter de bar bij Café ’t Mandje, soms samen met haar vader.

Door een kennis is zij in 2014 gevraagd om teamleider te worden bij Café de Zuid, aan het Javaplein. Daar heeft zij die taak een jaar met passie en plezier uitgevoerd, voordat zij de keuze heeft gemaakt om te gaan studeren aan de VU. Ze is nu bezig met het afronden van haar master in Business Analytics. Kris zal de administratieve taken voor het café oppakken, en ook dikwijls achter de bar te vinden zijn.